Sağlıklı Beslenme ve Hijyen Eğitimleri

Sağlıklı Beslenme ve Hijyen Eğitimleri ile kurumsal ortamda kişinin, özel kilo kontrol programının belirlenmesi ve hijyen koşullarına uygun bir çalışma ortamı sunulması açısından gerekli bilgilerin uzmanlar tarafından bir eğitim çerçevesinde belirlenmesidir. Bu programlar belirlenirken;

Kişinin genel fiziksel verileri (kg, boy, yaş)
Sağlık durumu ve sağlık problemleri,
Aktivite seviyesi ve egzersiz sıklığı,
Ev ile çalışma hayatındaki yaşam şekli ve seyahat temposu,
Daha önceki beslenme şekilleri,
Kilo alma / verme hızı ve sonuçları gibi veriler beslenme koçu tarafından toplanır. Kişinin verileri doğrultusunda hedefler belirlenir ve kişiye uygun programlar uygulanmaya başlanır.

Eğitim içerikleri

  • Temel GHP-İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi
  • Helal Temel Gıda Eğitimi
  • Otel, Lokanta, İkram, Aşçılık Hizmetleri Eğitimi
  • Temel ISO 22000: 2005 Gıda Güvenliği Eğitimi
  • Farklı Spor Dallarında Beslenme Eğitimi

 

  • Gıda Güvenliği ve Gıdada Bilgi Kirliliği Eğitimi
  • Temel BRC Eğitimi
  • Temel IFS Uygulamaları Eğitimi
  • Temel Global Gap- İyi Tarım Uygulamaları Eğitimi gibi farklı tematik alanlarda uzman eğitmen olarak hizmet vermektedir.